Έχουν κάθDSC06444ε λόγο για να είναι χαρούμενοι οι άνθρωποι του Ομίλου Αντισφαίρισης «Απόλλων» Καλύμνου. Από προχθές, στο χώρο που μέχρι πρότινος βρίσκονταν τα σύνορα των εγκαταστάσεων, έχει μπει εκσκαφικό μηχάνημα για να διαμορφώσει κατάλληλα την έκταση ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες για τη δημιουργία των δυο νέων γηπέδων τένις.

Ένα έργο που θα δώσει νέα και μεγάλη ώθηση στο συγκεκριμένο άθλημα στο νησί για την υλοποίηση του οποίου παροτρύνθηκαν από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης. Ο κ. Σπύρος Ζανιάς είχε επισκεφθεί τον περασμένο Οκτώβρη την Κάλυμνο και είχε συμβουλεύσει τις τοπικές αρχές να στηρίξουν μια τέτοια προοπτική προκειμένου να είναι εφικτή η φιλοξενία παγκόσμιων διοργανώσεων τένις, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ανάπτυξη και οικονομία του νησιού.

Το αμέσως επόμενο διάστημα λοιπόν κινήθηκαν οι σχετικές διαδικασίες και με ομόφωνη απόφαση το δ.σ. του Ιδρύματος «Αικατερίνης Ν. Βουβάλη» και τη σύμφωνη γνώμη της γερόντισσας Αγνής της Παναγίας Ελεούσας, παραχωρήθηκε για χρήση όμορη έκταση 2 στρεμμάτων για τη δημιουργία των πρόσθετων εγκαταστάσεων.

tennis-maketa-1«Η αξιοποίηση αυτής της προοπτικής υπολογίζεται ότι θα φέρει στο νησί 1.200 περίπου άτομα (αθλητές με τους συνοδούς τους) δυο φορές το χρόνο, προκειμένου να συμμετάσχουν σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις που θα είμαστε σε θέση να υλοποιούμε» σημειώνει ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Ράγκος, εκφράζοντας την ευχή ο ρυθμός των εργασιών να είναι σύμφωνος με τον αρχικό σχεδιασμό, ώστε μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή των δύο γηπέδων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s