Δ2Μια συμφέρουσα και οικονομική λύση είναι να δημιουργήσετε και να επιβλέψετε την οικοδόμηση του δικού σας σπιτιού αντί να προβείτε σε αγορά κάποιου έτοιμου συγκεκριμένων προδιαγραφών.
Αφού έχετε επιλέξει το οικόπεδο σας, και έχει ετοιμάσει ο πολιτικός μηχανικός την άδεια εκσκαφής και την άδεια κατασκευής του κτιρίου, στην συνέχεια μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τα αντίστοιχα συνεργεία.
Ο εργολάβος οικοδομών παντός τύπου κ. Κυριάκος Κελεμπέσης, που δραστηροποιείται στο χώρο τα τελευταία 18 χρόνια, έχοντας κοντά του ένα επίσης έμπειρο συνεργείο, αναλαμβάνει οικοδομικές εργασίες καλύπτοντας όλες τις φάσεις κατασκευής μιας οικοδομής, παρέχοντας ταυτόχρονα εγγυήσεις για τη μέγιστη δυνατή ποιότητα γεγονός που σημαίνει: λειτουργικότητα και αισθητική, αντοχή στο χρόνο και μεγάλη διάρκεια ζωής, ασφάλεια και οικονομία.
ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ 1Το συνεργείο του Κυριάκου Κελεμπέση είναι σε θέση να αναλάβει:
τα μπετά, τα χτισίματα, τους σοβάδες, την τοποθέτηση πλακιδίων, την επένδυση με πέτρα, την κατασκευή πετρόχτιστων, παραδοσιακών φούρνων, αλλά και μπάρμπεκιου, την δημιουργία τζακιών, αναπαλαιώσεις και ανακαινίσεις κτιρίων, διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου κ.α.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείται να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα: 22430-47749 (Κάλυμνος) και 6944535572.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s