κιοσκι2Από τη ΔΕΥΑ Καλύμνου εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου το οποίο αφορά σε αποφάσεις που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης και αφορούν στην δωρεάν παροχή νερού από τα water kiosks, στην μείωση των τελών σύνδεσης αποχέτευσης και στην παράταση ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών πελατών της:

«Έπειτα από εκτεταμένα Διοικητικά Συμβούλια στην υπηρεσία μας αποφασίσαμε να δημοσιοποιήσουμε τις ακόλουθες αποφάσεις, που θα συμβάλλουν κυρίως στην καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών αλλά και της υπηρεσίας μας.

1. Α Π Ο Φ Α Σ Η 5 / 2015: Τροποποίηση της υπ’ αριθμό 52/2012 απόφασης της ΔΕΥΑΚ για τιμολόγηση νερού από συστήματα αφαλάτωσης ( water kiosks ) . Η παροχή του νερού που προέρχεται από τα συστήματα αφαλάτωσης ( water kiosks ) θα παρέχεται δωρεάν στους καταναλωτές.

2. Α Π Ο Φ Α Σ Η 6 / 2015: Μείωση στα Τέλη Σύνδεσης Αποχέτευσης Μείωση των τελών αποχέτευσης κατά 50% , συγκεκριμένα στο ποσό των 3,23 ευρώ ανά τετραγωνικό για τις οικίες , και 4,40 ευρώ το τετραγωνικό για τα καταστήματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια μέχρι 31/08/2014.

3. Α Π Ο Φ Α Σ Η 3 / 2015: Παράταση ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών πελατών της Δ .Ε. Υ. Α. Καλύμνου έως 28/02/2015.

4. Α Π Ο Φ Α Σ Η 4 / 2015: Επικαιροποίηση Στοιχείων Καταναλωτών. Για την καλύτερη ενημέρωση των αρχείων μας και την σωστή αντιστοιχία που πρέπει να υπάρχει στον κωδικό παροχής του κάθε κτιρίου με τον εκάστοτε ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου κτιρίου, θα πρέπει να προχωρήσουμε στην Επικαιροποίηση των στοιχείων των καταναλωτών.

Το αντίτιμο θα ανέρχεται στα 10 ευρώ άνευ Φ.Π.Α. μέχρι 31/12/2015. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Επικαιροποίηση των στοιχείων με το αντίτιμο των 10 ευρώ δεν θα αφορά καινούργια συμβόλαια ύδρευσης κατόπιν αγοράς ή πώλησης και δεν θα αφορά αλλαγές υπόχρεων με ενοικιοστάσια.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Ο πρόεδρος Γεώργιος Στ. Τρικοίλης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s