8890911 (1)Στο Ντάργουιν της Αυστραλίας θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουνίου αντιπροσωπεία του Δήμου Καλυμνίων προκειμένου να συμμετάσχει στη μεγάλη ετήσια γιορτή της Ελληνικής Ομογένειας, μετά από πρόσκληση του προέδρου της εκεί Καλυμνιακής Αδελφότητας κ. Ιωάννη Χαλίκου.

Την αποστολή θα αποτελούν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Μικές Ρήγας και Κώστας Ζαϊρης, καθώς και οι επικεφαλής των αντιπολιτεύσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο κ.κ. Γιάννης Μαστροκούκος, Γιώργος Μαύρος και Σάκης Χούλλης.

 Επιστολή Γαλουζή στον Χαλίκο

xalikos-660Ο δήμαρχος κ. Γιάννης Γαλουζής απέστειλε στον κ. Ιωάννη Χαλίκο (φωτο) την παρακάτω επιστολή προκειμένου να τον ευχαιστήσει για την πρόσκληση και να δικαιολογήσει την απουσία του:

«Κύριε Πρόεδρε

Εκ μέρους του συνόλου της δημοτικής αρχής, επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τις θερμές μας ευχαριστίες για την πρόσκληση την οποία μας απευθύνατε, προκειμένου να παραστούμε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Ελληνική ομογένεια στο Ντάργουιν της Αυστραλίας.

Το μυαλό και η ψυχή μας βρίσκεται πάντα στους εκτός Καλύμνου συμπατριώτες μας, οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά για μια καλύτερη ζωή, χωρίς  ποτέ να ξεχνούν την ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Ωστόσο, ιδιαίτερα σοβαρές ανειλημμένες υποχρεώσεις  δεν θα επιτρέψουν δυστυχώς,  σε εμένα προσωπικά, όσο και στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κο Γ.Ψαρά,, να παρευρεθούμε κατά το διάστημα αυτό κοντά σε εσάς και τους συμπατριώτες μας, λόγω των πολύ σημαντικών ζητημάτων, που αντιμετωπίζει ο Δήμος της Καλύμνου καθώς και της ιδιαίτερα δυσχερούς συγκυρίας, στην οποία βρίσκεται η χώρα μας.

Την δημοτική αρχή, θα εκπροσωπήσουν σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 131/2015 απόφαση του Δ.Σ., οι αντιδήμαρχοι κ .κ. Ρήγας Μικές και Ζαϊρης Κώστας, ενώ εκ μέρους των αντιπολιτεύσεων του δημοτικού συμβουλίου θα παραστούν -όπως μας ενημέρωσαν- οι επικεφαλής, κύριοι Μαστροκούκος Ι. , Μαύρος Γ. και Χούλλης Σακ.

Ελπίζω ειλικρινά, ότι θα μας δοθεί στο μέλλον ανάλογη ευκαιρία να βρεθούμε κοντά στους Καλύμνιους του Ντάργουιν, σε μια ευνοϊκότερη για τον τόπο μας συγκυρία, και παρακαλώ να διαβιβάσετε σε όλους τους συμπατριώτες μας τις θερμότατες  ευχές μου για πρόοδο και ευημερία».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s