αρχείο λήψηςΗ Διοίκηση, οι ιατροί και το προσωπικό του Γ.Ν.-Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ», εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια τους για το χαμό του εξαιρετικού υπαλλήλου – ανθρώπου Δημοσθένη Ελευθεριάδη στην οικογένειά του.
Συγκλονισμένοι ακούσαμε την είδηση του θανάτου ενός προσφιλούς προσώπου όχι μόνο στην δική του οικογένεια, στους συναδέλφους του Νοσοκομείου, στους συμπατριώτες μας αλλά και σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.

Ο Δημοσθένης ήταν σεμνός, ταπεινός, χαμογελαστός, ευγενής στην όψη και στην συμπεριφορά του και είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε να συνεργαστούμε και να ζήσουμε πολλές ώρες μαζί.

Ο Δημοσθένης είχε μια όμορφη ψυχή και για όλους έναν καλό λόγο να πει και μια καλή πράξη ανακούφισης για τον κάθε ασθενή ή φίλο να κάνει. Πάντα πρώτος να βοηθήσει.

Στο μεγάλο ταξίδι ο φίλος Δημοσθένης πιστεύω δεν θα χρειαστεί να διαβεί τόσο δύσβατα μονοπάτια όπως στην σύντομη ζωή του.

Γι αυτόν με την ενάρετη ζωή του και την άδολη προς άλλους αγάπη του θα παραμείνει ορθάνοικτη η μεγάλη λεωφόρος στην αιώνια μνήμη του.

Θα σε θυμόμαστε πάντα.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΣΟΡΟΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s