1409678160152889781Πρωτοβουλία στήριξης των άπορων μαθητών με σχολικά είδη προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες της νέας σχολικής χρονιάς αναλαμβάνει η Επιτροπή Αλληλεγγύης Καλύμνου η οποία στο τέλος του Οκτώβρη προγραμματίζει εκδήλωση με τη συμμετοχή μαθητικών μουσικών σχημάτων.

Η Επιτροπή απευθυνόμενη  προς τους δασκάλους και τους καθηγητές της Καλύμνου επισημαίνει τα εξής:

«Η επιτροπή αλληλεγγύης Καλύμνου αναλογιζόμενη τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν, τη συνεχή φτωχοποίηση των λαϊκών νοικοκυριών που προέκυψε από την εφαρμογή των προηγούμενων μνημονίων αλλά και την συνέχιση και την επιβάρυνση που θα δεχθούν από την εφαρμογή του τρίτου μνημονίου, καλεί τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων του νησιού:

  1. Να εξετάσουν το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μαθητές τους σε εκπαιδευτικά υλικά (τετράδια, μολύβια, στυλό, μπογιές, μαρκαδόρους κ.λ.π.) και να ενημερώσουν την επιτροπή.
  2. Να συμμετέχουν στην εκδήλωση που θα διοργανώσει η επιτροπή στο τέλους του Οκτώβρη, με συμμετοχή μαθητών (μουσικό σχήμα, χορωδία κ.λ.π.).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να μαζευτεί εκπαιδευτικό υλικό το οποίο θα δοθεί στους μαθητές που αντιμετωπίζουν οξυμένα προβλήματα μέσω του σχολείου τους».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s