μιχΓια το βιβλίο του «Η Κάλυμνος μέσα από αναγεννησιακούς χάρτες 15ος – 17ος αιώνας» τιμήθηκε χθες βράδυ στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, ο Καλύμνιος Μανώλης Μιχαήλου.

Στον τοπογράφο μηχανικό και μέλος του δ.σ. της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής αποδόθηκε ο ένας από τους δύο τιμητικούς επαίνους του διαγωνισμού που διενεργήθηκε για συγγραφείς Ιστορικών, Λαογραφικών, Γλωσσολογικών και άλλων έργων που αναφέρονται στην Ιστορία και τον Πολιτισμό των Δωδεκανήσων (συνολικά ή ενός νησιού) με σκοπό την επιλογή της καλύτερης μελέτης και την απονομή του βραβείου Βασίλη Μοσκόβη.

μιχ-2Φέτος το βραβείο τιμής στη μνήμη του επιφανούς Συμιακού λογοτέχνη και δωρητή του Δήμου Αθηναίων Βασίλη Μοσκόβη απονεμήθηκε από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων στην συγγραφέα Μαρία Τουλαντά-Παρισίδου από την Κω ,για το έργο της «Μητρώον από το Αρχείο παλαιών πολεμιστών και αντιστασιακών Δήμου Κω».

Τιμητικούς επαίνους έλαβαν ο Μανώλης Μιχαήλου και ο Κυριάκος Φίνας από την Ρόδο για το έργο του «Η Λίνδος, Παιδεία και Πολιτιστική Πορεία».

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s