Τρεις καθηγητές της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έναν γιατρό βιοπαθολόγο-μικροβιολόγο και τον ευεργέτη του νησιού κ. Γιάννη Χαλίκο θα τιμήσει ο Ιατρικός Σύλλογος Καλύμνου, στο πλαίσιο του 4ου Συνεδρίου Καρδιαγγειακών Παθήσεων (πατήστε ΕΔΩ)που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 10-12 Ιουνίου στο ξενοδοχείο «Ελιές».

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΙΣΚ έχει ως εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου σας προσκαλεί στο 4ο Συνέδριο Καρδιαγγειακών Παθήσεων που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο «Ελιές» στις 10-12 Ιουνίου 2016 με ώρα έναρξης 6 μ.μ..

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου θα τιμήσει την Παρασκευή 10 Ιουνίου και ώρα 7 μ.μ. για τη μεγάλη τους προσφορά στην Κάλυμνο, στα Δωδεκάνησα και στην Ελλάδα τους τρεις Καθηγητές της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ.κ. Καρπάθιο Θεμιστοκλή-Παιδίατρο, Καρπάθιο Σακελλάριο –Μαιευτήρα-Γυναικολόγο και Πέρο Γεώργιο –Χειρουργό.

Επίσης θα τιμηθεί για την προσφορά του στην Κάλυμνο και στα Δωδεκάνησα ο Ιατρός Βιοπαθολόγος- Μικροβιολόγος κ. Λάμα Ραμπίντρα-Κουμάρ-Σακελλάριος.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου θα τιμήσει τον ευεργέτη της Καλύμνου κ. Χαλίκο Ιωάννη για την έως τώρα μεγάλη του προσφορά στην αναβάθμιση των υποδομών της υγείας στην Κάλυμνο.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                             Ο γραμματέας

Γεράσιμος Αποστολάτος                       Μικές –Μιχαήλ Κουκουβάς

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s