6Στις 9 Ιουνίου 2016, ο Δήμαρχος Καλυμνίων μαζί με την Καλυμνιακή αντιπροσωπεία, μετέβη στο γραφείο του Επίτιμου Γενικού Πρόξενου, κυρίου Ιωάννη Ανοικτομάτη, στο Προξενείο του Ντάργουιν. Εκεί, μετά τους θερμούς χαιρετισμούς και την ανταλλαγή δώρων, ακολούθησε μια σύντομη συζήτηση.

Στη συνέχεια, η Δήμαρχος του Ντάργουιν Κατρίνα Φονγκ Λιμ καλωσόρισε το κο Ιωάννη Γαλουζή και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής στο Δημοτικό Μέγαρο. Μετά από τους εθιμοτυπικούς χαιρετισμούς, ο Δήμαρχος Καλυμνίων, η Δήμαρχος Ντάργουιν, ο κος Ιωάννης Χαλίκος, πρόεδρος της Καλυμνιακής Αδελφότητας και ο κος Ιωάννης Ανοικτομάτης, Επίτιμος Γενικός Πρόξενος υπέγραψαν Σύμφωνο για το πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών Αγγλικής γλώσσας σε παιδιά της Καλύμνου, για 3 έτη. Κατόπιν, ανταλλάχθηκαν δώρα και ευχές.

1

Από την επίσκεψη του Δημάρχου και της Καλυμνιακής αντιπροσωπείας στο Δημαρχείο και υπογραφή του Συμφώνου για το πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών Αγγλικής γλώσσας

Μετά το πέρας της επίσκεψης στο Δήμο του Ντάργουιν, παρατέθηκε γεύμα εκ μέρους της Δημάρχου και της Επιτροπής Αδελφοποίησης στο Ελληνικό εστιατόριο Yots. Σε αυτό παραβρέθηκε η Δήμαρχος του Ντάργουιν, ο κύριος Ιωάννης Ανοικτομάτης, ο κύριος Ιωάννης Χαλίκος, ο κύριος Αντώνης Μιαούδης (πρόεδρος της Επιτροπής Αδελφοποίησης) και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.  Ο Δήμαρχος Καλυμνίων απένειμε αναμνηστική πλακέτα και ευχαρίστησε τον κο Ιωάννη Χαλίκο για την συνεχή και πολύτιμη στήριξή του προς τους Καλυμνίους του νησιού μας και του Ντάργουιν. Επίσης, έδωσε αναμνηστικό στον κο Αντώνη Μιαούδη, ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς στα προγράμματα αδελφοποίησης Darwin – Κάλυμνος.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s