Από το Γραφείο Επικοινωνίας του Δήμου Καλυμνίων λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο Τύπου σχετικά με τον ορισμό νέου αντιδημάρχου στη θέση του παραιτηθέντα Ι. Γαλιμιτάκη:

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Αντ. Γαλουζής, επιθυμεί και επισήμως να κάνει δεκτή την παραίτηση του κου Γαλιμιτάκη Ιωάννη από τη θέση του αντιδημάρχου διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών, στο Δήμο Καλυμνίων.

Ο κος δήμαρχος εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του στον κο Ιω. Γαλιμιτάκη για την άψογη συνεργασία καθώς και  την ανιδιοτελή προσφορά του στο Δήμο και το νησί της Καλύμνου.

Ενημερώνουμε παράλληλα τους συμπολίτες μας, ότι η θέση του αντιδημάρχου διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών, θα καλυφθεί άμεσα από τον κο Σακελλάρη Τηλιακό, οικονομολόγο-καθηγητή ΕΠΑΛ, στον οποίο ο κος δήμαρχος  εκφράζει τις θερμές ευχές του για κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ο κος Σ. Τηλιακός, θα ασκεί τα καθήκοντα του αντιδημάρχου παράλληλα με την προεδρία του στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, μέχρι νεοτέρας.


«΄Ηλθον είδον και απήλθον»

Για το θέμα της παραίτησης του Γ. Γαλιμιτάκη, λάβαμε και δημοσιεύουμε από την παράταξη «Κάλυμνος Ενότητα Αναγέννηση» με επικεφαλής τον κ. Γ. Μαστροκούκο, το παρακάτω δελτίο Τύπου:

Το ένα μετά το άλλο, τα στελέχη της δημοτική Αρχής, τα λεγόμενα «πρωτοκλασάτα», παραιτούνται. Σειρά πήρα τώρα ο κ. Γιάννης Γαλιμιτάκης, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του την  Παρασκευή 1η Ιουλίου 2016, από την θέση του αντιδημάρχου Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Αυτό το γεγονός αποτελεί αρνητική εξέλιξη, διότι άλλο ένα εκλεγμένο στέλεχος της δημοτικής αρχής, εγκαταλείπει τον δύσκολο αγώνα που δίνει ο Λαός μας,για την ανάπτυξη και αξιοπρεπή επιβίωση του σ΄ αυτόν τον βράχο.

Για άλλη μια φορά ο δήμαρχος κ. Γαλουζής, επί του θέματος, εμφανίστηκε στα ΜΜΕ αλαζονικά, κάνοντας προσπάθεια να πείσει πρώτα τον εαυτό του και μετά όλους εμάς, για τους λόγους που οδήγησαν τον κ. Γαλιμιτάκη στην παραίτησή του.

Ο κ Γαλουζής, ως φαίνεται, ήθελε «αντιδήμαρχο γλάστρα, υπάκουο και υποτακτικό στα πολιτικά τερτίπια του». Δεν κατανόησε ακόμα ότι στις δύσκολες μέρες που διάγουμε, η συλλογικότητα και η ουσιαστική αξιοποίηση όλου του ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει το νησί μας, αποτελεί ισχυρή διέξοδο στην απόδοση λύσεων στα προβλημάτων που μαστίζουν τον μικρό μας τόπο.

Τρανό παράδειγμα απαξίωσης του κ. Γαλιμητάκη αποτέλεσε η στάση των «συντρόφων του» στην γενική συνέλευση των μετόχων της ΑΝΕΚ όταν τόλμησε να  υποβάλει διευκρινιστική ερώτηση για το «Ποιές είναι  οι παροχές τρίτων, για τις οποίες η ΑΝΕΚ πλήρωσε 826.853,81 Ευρώ!!». Εισέπραξε τα πυρά των συντρόφων και αποχώρησε.

Ίδιες καταδικασμένες και ξεπεσμένες πολιτικές επιφέρουν τα ίδια αποτελέσματα και απομακρύνουν δυνάμεις από την πολιτική σκηνή του νησιού μας.

Ο κ Γαλιμητάκης αποτελούσε στέλεχος της τέως δημοτικής αρχής του κ. Διακομιχαλή και κατείχε την θέση του προέδρου του δημοτικού λιμενικού ταμείου.  Είδε «έφρυξε και έφυγε», όπως φημολογείται ότι αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του, την οποία ουδέποτε μας ανακοίνωσαν.

Με την παράταξη του κ Γαλουζή που φέρει τον ελκυστικό τίτλο «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» και που φυσικά ουδεμία σχέση έχει ο τίτλος με τις εφαρμοσμένες  πολιτικές της δημοτικής αρχής, πήρα την θέση του Αντιδημάρχου Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου.  Είδε «έφριξε και έφυγε».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s