μαγκ-2Με το ποσό των 5.000 ευρώ ανά έτος, για τα προσεχή τρία χρόνια, η ναυτιλιακή εταιρεία Neptune Lines που ηγείται στον κλάδο των θαλάσσιων μεταφορών αυτοκινήτων, ανέλαβε την αθλητική υιοθεσία της Καλύμνιας σφαιροβόλου με τις σημαντικότατες διακρίσεις Μαρίας Μαγκούλια.

Το δ.σ. του ΑΣ  Ένωση Καζώνης- Κάλυμνος 2000 είχε υποβάλει σχετικό αίτημα στην εταιρεία τον περασμένο Μάιο στο οποίο εκτός από τις μέχρι τότε επιδόσεις της Μαρίας, επικαλούνταν τις περιορισμένες δυνατότητες των ελληνικών συλλόγων στίβου και δη των απομακρυσμένων και ακριτικών νησιών όπως η Κάλυμνος. «Στο πλαίσιο μιας τέτοιας κατάστασης είναι αδύνατο να ανταποκριθούμε στο καθήκον μας να στηρίξουμε όσο απαιτείται την κορυφαία αυτή πρωταθλήτριά μας στη συνέχιση του αγώνα της για πρωταθλητισμό κορυφαίου επιπέδου, ιδίως ενόψει των προσεχών ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ στους οποίους θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με αποκορύφωμα τους προσεχείς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ».

Στη συνέχεια της επιστολής η διοίκηση της Ένωσης εξέφραζε την πεποίθησή της για τις μελλοντικές διακρίσεις της αθλήτριας που θα κάνουν «την πατρίδα μας υπερήφανη σε διεθνές επίπεδο με κορυφαίες επιδόσεις και νίκες. Συνεπώς αυτό που νιώθουμε είναι η υποχρέωση μας να κάμουμε ότι μπορούμε ώστε να της εξασφαλιστούν οι συνθήκες που απαιτούνται ώστε να μπορέσει να αναπτύξει και να υλοποιήσει τις μεγάλες δυνατότητές της.

Απευθυνόμαστε λοιπόν σε σας και σας ζητούμε να την «υιοθετήσετε» ως αθλήτρια εντάσσοντάς την στην ασφάλεια και στη ζεστασιά της δικής σας φροντίδας, πιστεύοντας ότι θα βγάλει την Εταιρεία σας, ασπροπρόσωπη και περήφανη.

Το ποσό το οποίο εκτιμούμε ότι απαιτείται για μια ολοκληρωμένη φροντίδα της Μαρίας είναι για τα προσεχή κρίσιμα 5 χρόνια τουλάχιστον 5.000 ευρώ κατά μέσο όρο, ετησίως. (Ειδική διατροφή, ειδικός διαιτολόγος, ειδικά όργανα ενδυνάμωσης, αυξημένες συμμετοχές σε αγώνες, ειδικές τακτικές και έκτακτες ιατρικές, μικροβιολογικές, αιματολογικές εξετάσεις και εργομετρικές εξετάσεις, ειδικά νόμιμα συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες κ.λ.π.)».

Η θετική απάντηση 19601272_1603382843007253_7409938788246511606_n

Προ ημερών η Neptune Lines απάντησε θετικά μέσω της κα. Μελίνα Τραυλού, πρόεδρου και διευθύνουσας συμβούλου της εταιρείας, αναλαμβάνοντας τη χορηγία της Μαρίας Μαγκούλια με το ποσό των 5.000 ευρώ ανά έτος για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου επανήλθε με νέα επιστολή προ την εταιρεία προκειμένου να την ευχαριστήσει για την απόφασή της αυτή σημειώνοντας -μεταξύ άλλων- εμφαντικά πως «αυτή σας η απόφαση εξασφαλίζει πλέον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διασφάλιση των βέλτιστων συνθηκών διαβίωσης και προετοιμασίας της Μαρίας,  που τώρα πια μπορεί να ονειρευτεί και να πετύχει τους ακόμα υψηλότερους στόχους της με κορύφωση την συμμετοχή και την διάκριση της στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα και φυσικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2020».

Το απόγευμα η Ένωση Καζώνης –Κάλυμνος 2000 παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ συνέντευξη Τύπου όπου ευχαρίστησε και δημόσια την Neptune Lines για την αποδοχή του αιτήματός της.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s