2193017

(φωτο αρχείου)

Μια εύγλωττη φωτογραφία είδε χθες το φως της δημοσιότητας: σταματημένοι και διερχόμενοι δικυκλιστές στην περιοχή Πηγάδια Καλύμνου στη στροφή προς Δάμο, πληροφορούνται σοκαρισμένοι το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη λίγο πριν στο σημείο και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 51χρονου συμπολίτη τους.

Κανείς τους δεν φορά κράνος!!!

One response »

  1. Ο/Η Μηνιώτης Γιάννης λέει:

    Δυστυχώς το τραγικό συμβάν του άτυχου συμπολίτη μας, (που δεν είναι και το πρώτο) δεν έγινε αιτία να παραδειγματιστούν οι δικυκλιστές, που ακόμα δεν έχουν καταλάβει την χρησιμότητα του κράνους. Οι περισσότεροι θα σχολιάσουν για την ¨¨κακιά την ώρᨨ λες και το κράνος φτιάχτηκε για την καλή την ώρα.
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο δικυκλιστής κάποια στιγμή στην οδηγική του καριέρα θα πέσει, όχι όταν θα το επιλέξει εκείνος, όχι όταν θα είναι έτοιμος για την πτώση. Η μόνη μέριμνα είναι το κράνος για την κακιά την ώρα. Ωστόσο δεν γίνεται να συνετίσεις κάποιον που έχει μειωμένη την αντίληψη του κινδύνου και που σου λέει δεν το φοράω και είναι δικαίωμα μου. Είναι πράγματι δικαίωμα του οποιοιουδήποτε για τον εαυτό του εφόσον μπορεί να αναλάβει μόνος του το κόστος της αναπηρίας του ή και της απώλειας του από την κοινωνία.
    Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι δικαίωμα κανενός να θέτει σε κίνδυνο ανήλικα άτομα , ακόμα κι αν είναι τα παιδιά του. Κύριοι αν η παράβαση για το κράνος τιμωρείται με πρόστιμο, η μεταφορά μικρών παιδιών ή και μωρών χωρίς κράνος θα έπρεπε να τιμωρείται με αφαίρεση διπλώματος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s