έκθεσηΣε συνεχιζόμενη τροχιά εξωστρέφειας βρίσκεται η Κάλυμνος φέτος, λαμβάνοντας μέρος στις Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού μέσα από το Περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με την συμμετοχή και την καίρια συμβολή της νέας γενιάς.

H Mediterranean International Tourism Exhibition (ΜΙΤE), πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας μεταξύ 19 – 22 Οκτωβρίου 2017. Ήταν η πρώτη διοργάνωση της ΜΙΤΕ αυτή και ως νέα έκθεση είχε την ιδιαιτερότητα της με την Κάλυμνο να αντιπροσωπεύεται επάξια από την Ένωση Καλυμνίων Αττικής με  τον Μιχάλη Κοκκινίδη.

World Travel Market 2017 – ΕxCel Λονδίνο (WTM), πραγματοποιήθηκε μεταξύ 6 – 8 Νοεμβρίου 2017, μία από τις πιο σημαντικές διεθνείς εκθέσεις και αρχικό βαρόμετρο των επερχόμενεων τάσεων και μετρήσεων της επόμενης τουριστικής περιόδου. Ο Γιώργος Λυσίκατος  συγκέντρωσε τα στοιχεία των ενδιαφερόμενων, κατέγραψε το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του τουρισμού και του τουριστικού τύπου και το κυριότερο, ήταν πανέτοιμος να προσφέρει πληροφορίες και να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Philoxenia 2017 – Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε μεταξύ 10 – 12 Νοεμβρίου 2017 στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για  την πιο σημαντική έκθεση τουρισμού της Β. Ελλάδας και όχι μόνο, αφού συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των Βαλκανικών Χωρών αλλά και της Ρωσίας και της Τουρκίας κλπ. Μία ομάδα Καλύμνιων Φοιτητών της Συμπρωτεύουσας (Κατερίνα και Καλλιόπη Τσουλφά, Σακελλάρης Παπαχατζής, Παναγιώτης Κώστας, Θοδωρής Τηλιακός, Αναστασία Κλήμη, Μαρία Κορφιά και Χατζαρίδου Νίκη), υπό την ευθύνη της Ελευθερίας Λυσίκατου, κατόρθωσε να κλέψει τις εντυπώσεις και να κάνει την διαφορά. Από το λιτό διάκοσμο με τα σφουγγάρια και το κέρασμα που γενναιόδωρα προσέφερε το αρτοποιείο της κ. Τάλια,  μέχρι την διαχείριση του περιπτέρου, τη συγκέντρωση του απαιτούμενου υλικού και την άριστη παροχή πληροφοριών και ανάλογων φυλλαδίων στους επισκέπτες της έκθεσης.

Η συμμετοχή της Καλύμνου στις τουριστικές εκθέσεις συνεχίζεται!

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s