ΕΚΑΒ-1Ο Τομέας ΕΚΑΒ Καλύμνου και ο Υπεύθυνος του Τομέα θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τους ανθρώπους του “Glaros Snack Bar” για τη δωρεά μίας σανίδας ακινητοποίησης πολυτραυματία μάρκας Laerdal. Την παρέδωσαν με συνοδεία ανθρώπων που έκαναν επιτόπια επίδειξη της χρήσης της συγκεκριμένης σανίδας και των επιπλέον παρελκόμενων που τη συνόδευαν.

ΕΚΑΒ-2

Αναπνευστήρες σύγχρονης τεχνολογίας από τον σύλλογο «Αγία Μαρίνα»

Ο Σύλλογος Ρόδου «Αγία Μαρίνα», κατόπιν συνεννόησης με το Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου, παραχώρησε στο Νοσοκομείο Καλύμνου τρεις καινούριους αναπνευστήρες μεταφοράς βαρέως πασχόντων ασθενών (διασωληνωμένων) σύγχρονης τεχνολογίας.

nos-1Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την κα Σταυριανού-Γεωργιαδή Αναστασία, πρόεδρο του συλλόγου «Αγία Μαρίνα», τη Διοικήτρια του Κ.Θ. Λέρου κα Σαρίκα Ελένη-Λύδα, καθώς και το Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Κ.Θ. Λέρου κο Μονοκάνδηλο Νικόλαο, τους ιατρούς Αναισθησιολόγους κο Βαγγέλη Σπυρίδωνα και κα Κακακιού Δέσποινα καθώς και τους υπαλλήλους του Κ.Θ. Λέρου κο Κουτούζο Παναγιώτη, κα Αγγέλου Κυριακή, κα Μακρή Σοφία και κο Αμπατζίδη Δημήτριο για τη βοήθεια τους.

Το Νοσοκομείο Καλύμνου τους ευχαριστεί θερμά για την ανθρώπινη πρωτοβουλία τους και στην παροχή σύγχρονου τεχνολογικά εξοπλισμού των Νοσοκομείων ώστε να παρέχονται οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους κατοίκους της άγονης γραμμής.

Από το γραφείο του αν. διοικητή του Νοσοκομείου Καλύμνου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s