οκ-3Δεκατέσσερα χρόνια συνεχούς επιτυχημένης πορείας μετρά φέτος το Φροντιστήριο Φιλολογικών – Μαθηματικών Ιερομονάχου στην Κάλυμνο. Η ποιότητα στη μάθηση, η επικοινωνία με τον μαθητή, η στενή συνεργασία μαζί του και η βοήθεια που του παρέχει ώστε να μάθει να αξιοποιεί στο έπακρο το μυαλό και τις δυνατότητές του – θεμελιώδης αρχή του εκπαιδευτηρίου- είναι οι λόγοι που δεκάδες μαθητές το επιλέγουν τόσα χρόνια ως συνοδοιπόρο στον δύσκολο αγώνα τους για την κατάκτηση της γνώσης.

«Έχοντας στο ενεργητικό μας επιτυχίες παιδιών που μας εμπιστεύθηκαν στο παρελθόν, το Φροντιστήριό μας αξιώνει και επιτυγχάνει όλο αυτό το διάστημα να φανεί αντάξιο των προσδοκιών των μαθητών του αλλά και των γονέων τους. Με υποδομές προσαρμοσμένες στις ανάγκες του σύγχρονου μαθητή, με οργάνωση και μεθοδικότητα, με συνεχής ενημέρωσή μας σχετικά με τις παιδαγωγικές τάσεις της εποχής, βάζουμε όλο και ψηλότερα τον πήχη της φροντιστηριακά παρεχόμενης εκπαίδευσης» σημειώνει η υπεύθυνη του Φροντιστηρίου Κατερίνα Ιερομονάχου (φιλολογικά).

Με τον συνεργάτη της Αλέξανδρο Σταθόπουλο (μαθηματικά), έχουν ως βασικό τους μέλημα να διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον του μαθητή, ώστε να μην απομακρύνεται από τους στόχους που έχει θέσει. Κάθε χρόνο μάλιστα συντάσσουν οι ίδιοι τα δικά τους βοηθήματα, πάνω στα οποία δουλεύουν με τα παιδιά, μέσα σε τμήματα ολιγομελή και αυστηρά ομοιογενή μετά από ατομική αξιολόγηση

21078368_711200285754156_4682104654850362745_nΗ καλύτερη δυνατή προετοιμασία των μαθητών για τις πανελλήνιες εξετάσεις είναι ένας από τους βασικούς στόχους του φροντιστηρίου ο οποίος επιτυγχάνεται με πολλά διαγωνίσματα προσομοίωσης καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Προκειμένου μάλιστα να εξοικειωθούν όσο περισσότερο γίνεται με την όλη διαδικασία, η κ. Ιερομονάχου συνεργάζεται με βαθμολογήτρια των πανελλαδικών που αποστέλλει θέματα που εκείνη επιλέγει και εν συνεχεία διορθώνει και βαθμολογεί, συνοδεύοντάς τα και από σειρά παρατηρήσεων.

Ρόλο στην επιτυχία, όμως, παίζει και ο χώρος διδασκαλίας. Και σε αυτό το κομμάτι το Φροντιστήριο Φιλολογικών Μαθηματικών Ιερομονάχου παίρνει άριστα! Το Φροντιστήριο στεγάζεται σε ένα πολύ καλαίσθητο και φροντισμένο κτίριο στον Άγιο Γεώργιο, στην περιοχή της Καλαμιώτισσας. Οι αίθουσες είναι σχεδιασμένες και διαμορφωμένες με μεγάλη σημασία στην αισθητική κερδίζοντας τον μαθητή από την πρώτη κιόλας επίσκεψη

Το γεγονός επίσης ότι παρέχεται η δυνατότητα στα παιδιά να παρακολουθήσουν όλα τα φιλολογικά τους μαθήματα και τα μαθηματικά στο ίδιο κτίριο, γλιτώνει τα ίδια και τους γονείς τους από το χάσιμο πολύτιμου χρόνου.

11954634_409836879223833_5801807460689264185_n

Εγγραφές από την Πέμπτη 27 Αυγούστου

Ενημερωθείτε τώρα για τα νέα προγράμματα σπουδών για όλες τις τάξεις Γυμνασίου- Λυκείου και ΕΠΑΛ προσαρμοσμένα πάντα στις ανάγκες του κάθε μαθητή.

Με αίσθημα ευθύνης οι υπεύθυνοι του φροντιστηρίου ενημερώνουν τους γονείς και μαθητές τους πως τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής. Τα τμήματα παραμένουν ολιγομελή, ενώ παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα, αλλά και μαθήματα εξ αποστάσεως.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στις 27 Αυγούστου, καθημερινά από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Τα μαθήματα ξεκινούν την Τρίτη 1 Σεπτέμβρη. 

Πληροφορίες- εγγραφές : Άγιος Γεώργιος –Περιοχή Καλαμιώτισσα. Τηλ: 6970 963 390 και 22430 28316

  • Η Κατερίνα Ιερομονάχου είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κύπρου του Τμήματος Κλασικών Σπουδών (εισήχθη πρώτη με υποτροφία το 2000). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Κλασικές Σπουδές στο University of Leeds, απ’ όπου αποφοίτησε με άριστα, ενώ δίδαξε για ένα χρόνο Αρχαία Ελληνικά και έκανε σεμινάρια σε πρωτοετείς φοιτητές ως βοηθός του επιτηρητή καθηγητή της.
  • Ο Αλέξανδρος Σταθόπουλος είναι απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών και Στατιστικής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Στατιστική στο University of Manchester.

ιερομοναχου.αφισα

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s