Το δικό τους μήνυμα προς το προσωπικό των νοσοκομείων της χώρας και του νησιού τους για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά για την αντιμετώπιση της πανδημίας, έστειλαν μαθητές του 2ου Γυμνασίου Καλύμνου.

Τα παιδιά ζωγράφισαν και έγραψαν ευχές, εκφράζοντας τις ευχαριστίες και τον θαυμασμό τους για τους συνανθρώπους τους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και μάλιστα κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που μας στάλθηκε από το 2ο Γυμνάσιο έχει ως εξής:

Τα παιδιά του 2ου Γυμνασίου Καλύμνου, κατά το τρέχον σχολικό έτος, συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Διεθνούς Αμνηστίας «Εγώ κι Εσύ Μαζί». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις σχετικά με τα  Δικαιώματα των Παιδιών. 

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας μέρας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τα παιδιά δημιούργησαν κάρτες για να ευχαριστήσουν και να εμψυχώσουν το υγειονομικό προσωπικό που εργάζεται στα νοσοκομεία της χώρας μας.  Σε μια δύσκολή εποχή υγειονομικής κρίσης και κοινωνικής απομόνωσης, ελπίζουμε οι ευχές των παιδιών να αποτελέσουν φάρο αγνής αγάπης και αισιοδοξίας .

Οι κάρτες στάλθηκαν σε κεντρικά νοσοκομεία Αθηνών, Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και του Νοσοκομείου Καλύμνου.

Ευχαριστούμε πολύ τους μαθητές που συμμετείχαν και τους καθηγητές που καθοδήγησαν τη δράση αυτή.

Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη!

Οι μαθητές που συμμετείχαν στη δράση με τις δημιουργίες και τις ευχές τους: Μαγριπλής Γιάννης – Α’ τάξη, Βασιλεία Νυστάζου – Α’ τάξη, Αγαμέμνων Ποδαράς- Α’ τάξη, Άγγελος Κάτρης – Γ’ τάξη, Σαββίνα Βάρβαρη – Γ’ τάξη, Ασημίνα Βεζυροπούλου – Γ’ τάξη, Σαλονικίδη Μιχαέλα- Γ’ τάξη, Καλλιόπη Τσούνια – Γ’ τάξη, Σαββίνα Σαρούκου – Γ’ τάξη, Πετράκης Σάκης – Γ’ τάξη, Καλλιόπη Ντόβελλου – Β’ τάξη, Γεωργία Μηνιωτή – Β’ τάξη

Οι υπεύθυνοι καθηγητές: Ειρήνη Μακρυλλού, Βασιλική Κοσμίδου, Δημήτρης Ρηγογιάννης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s