Δραματική έκκληση για ενίσχυση του Νοσοκομείου Καλύμνου με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με κλινική εμπειρία σε μονάδες Covid, κάνει ο διευθυντής του Αναισθησιολογικού Τμήματος κ. Παύλος Γ. Μακαρούνας.

Ο κ. Μακαρούνας μέσα από μια ανάρτησή του στο facebook με τίτλο «Ακούει κανείς;» υπογραμμίζει πως «παρά όλη την καλή διάθεση, την ισχυρή θέληση και την συνεχή προσπάθεια μας με γνώμονα μόνο να βοηθήσουμε και να προσφέρουμε στους ασθενείς μας, πιστέψτε με έχουμε ήδη ξεπεράσει τις ανθρώπινες αντοχές μας. Είμαστε πραγματικά κουρασμένοι σωματικά και συναισθηματικά. Παρακαλούμε στηρίξτε και βοηθήστε μας ουσιαστικά».

Η ανάρτησή του:

«Όπως όλοι οι συμπατριώτες μου, έτσι και εγώ λίγο περισσότερο λόγω της Ιατρικής μου ιδιότητας και μέσα από τον επαγγελματικό μου χώρο (Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου, το »ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ») θα γνωρίζετε ότι στο νησί μας εδώ και τουλάχιστον 3 μήνες αντιμετωπίζουμε συνθήκες πολύ μεγάλης διασποράς του κορωνοϊού Covid -19, με πάρα πολλά περιστατικά ασθενών μεγάλης βαρύτητας.

Δημιουργήσαμε με την αρωγή της Διοίκησης μια »μονάδα» υποδοχής και υποστήριξης αυτών των ασθενών – Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, Τεχνική Υπηρεσία δουλεύουμε σε καθημερινή βάση νυχθημερόν χωρίς ωράρια, χωρίς ξεκούραση.

Η συγκεκριμένη »μονάδα» δεν έχει απεριόριστες δυνατότητες, όπως και εμείς το προσωπικό δεν έχουμε ανεξάντλητες δυνάμεις.

Παρά όλη την καλή διάθεση, την ισχυρή θέληση και την συνεχή προσπάθεια μας με γνώμονα μόνο να βοηθήσουμε και να προσφέρουμε στους ασθενείς μας, πιστέψτε με έχουμε ήδη ξεπεράσει τις ανθρώπινες αντοχές μας. Είμαστε πραγματικά κουρασμένοι σωματικά και συναισθηματικά.

Παρακαλούμε στηρίξτε και βοηθήστε μας ουσιαστικά.

Ζητάμε από την κεντρική διοίκηση στήριξη με εξειδικευμένο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό με κλινική εμπειρία σε μονάδες Covid.

Ας επικεντρωθούμε όλοι μας στο πολυτιμότερο αγαθό, την ανθρώπινη ζωή».

Παύλος Γ. Μακαρούνας

Διευθυντής Αναισθησιολογικού τμήματος

Γενικού Νοσοκομείου Καλύμνου »ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s