Από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Καλύμνου «Ο Άγιος Παντελεήμων» γνωστοποιήθηκε η συγκινητική ανταπόκριση συμπολιτών μας στο κάλεσμα βοήθειας προς τον 36χρονο Καλύμνιο που έχρηζε μεταμόσχευσης μυελού των οστών, η οποία είχε γίνει τον περασμένο Μάρτιο (ΕΔΩ).

Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι,

112 ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι και συνειδητοποιημένοι νέοι από 18-45 χρόνων, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου μας για την εγγραφή τους στην Εθνική και Παγκόσμια δεξαμενή μυελού των οστών.

Με συγκινητική προθυμία πρόσφεραν την Αγάπη τους και το έμπρακτο ενδιαφέρον τους δίνοντας δείγμα για την υγεία του συμπατριώτη μας Γιώργου που πάσχει από τη σπάνια νόσο «παροξυσμική νυκτερινή αιμοσφαιρινουρία» και χρειάζεται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων.

Μαζί με το δικό μας κάλεσμα, η οικογένεια του Γιώργου ένωσε τη φωνή της και βοήθησε τα μέγιστα στην ευαισθητοποίηση της τοπικής μας κοινωνίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συγχαίρει ιδιαίτερα, όλους τους Εθελοντές Δότες για την έμπρακτη αγάπη τους στον Γιώργο και γενικά σε όλους τους πάσχοντες που έχουν την ανάγκη τους, καθώς και τη συνεργάτιδα του Συλλόγου μας, Εθελόντρια, κ. Αρχοντούλα Αλεξίου η οποία με αυταπάρνηση, μόνη της, έφερε σε πέρας την όλη διαδικασία εφαρμόζοντας μια άλλη πρακτική για τη λήψη δείγματος, τη λήψη αίματος, λόγω covid 19, αφιερώνοντας όλα τα Σαββατοκύριακα των μηνών Μαρτίου- Απριλίου-Ιουνίου για την ασφαλή εξυπηρέτηση των Εθελοντών Δοτών.

Η προσπάθεια συνεχίζεται μιας και η κ. Αλεξίου είναι εξουσιοδοτημένη συνεργάτης και του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

Ευχόμαστε και προσευχόμαστε ο συμπατριώτης μας να είναι ένας από τους Τυχερούς και οι Εθελοντές δότες να τύχουν να είναι ιστοσυμβατοί με πολλούς πάσχοντες έχοντας την ευλογία να δώσουν «ζωή από τη ζωή Τους»!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s